7-3-2014Είμαι απογοητευμένη. Γιατί κάποιοι δάσκαλοι έχουν απωλέσει πλήρως την αγάπη για τη δουλειά τους και την δημιουργικότητα -εκτός και εάν δεν την είχαν ποτέ. Και γι' αυτό δεν φταίνε οι μισθοί που έχουν κοπεί, ούτε τα σχολεία που δεν είναι καινούργια. Όταν βρίσκονται γονείς που θέλουν να βοηθήσουν και ν' αναβαθμίσουν το σχολείο και την ποιότητα της εκπαίδευσης μετατρέποντας μια αίθουσα σε αίθουσα προβολών -η οποία μπορεί να συμβάλλει με χίλιους δυο τρόπους στο να μεταμορφωθεί και να εμπλουτιστεί κομμάτι της μαθησιακής διαδικασίας- θα πρέπει αντίστοιχα να υπάρχουν και δάσκαλοι που να κάτσουν να εκπαιδευτούν στο πώς να χρησιμοποιήσουν το σύστημα και ας μη φύγουν βρε αδελφέ και στη λήξη του ωραρίου. Γιατί δε θα υπάρχει πάντα ένας Χρίστος Τζιφάκις από τον Σύλλογο Γονέων να τρέχει για να συνδέσει τους υπολογιστές και να ρυθμίζει τον ήχο.Ντιάνα Λαζαράκη
Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις