ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Ιουνίου και ώρα 9π.μ η γιορτή για τη λήξη της σχολικής χρονιάς στη Σχολική Μονάδα Ειδικής Αγωγής (ΣΜΕΑΕ) Νέας Ιωνίας.

Παρόντες ήταν οι γονείς των μαθητών μας και φίλοι του Σχολείου. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε  στο προαύλιο, όπου οι μαθητές παρουσίασαν αθλητικές δραστηριότητες (σκυταλοδρομίες κτλ.).  Η γιορτή έληξε με τραγούδι και χορούς από τους μαθητές και όλο το διδακτικό προσωπικό. Ο Διευθυντής της ΣΜΕΑΕ, κ. Αθανάσιος Ράνιος συνεχάρη την γυμνάστρια κα. Πανδώρα Ελευθεριάδου, τον εκπαιδευτικό, κο. Αντώνιο Δαρζέντα που κάλυψε ηχητικά την γιορτή καθώς και όλο το προσωπικό του Σχολείου για την συμμετοχή τους στην επιτυχημένη διοργάνωση. Στην ΣΜΕΑΕ Ν. Ιωνίας εγγράφονται και φοιτούν μαθητές από 7-14 ετών που κατοικούν στους Δήμους Ν. Ιωνίας, Λυκόβρυσης – Πεύκης και Φιλοθέης – Ψυχικού με νοητική αναπηρία, με διαταραχή αυτιστικού φάσματος, σύνδρομο Down κλπ.
Οι εγγραφές για το έτος 2014-15 γίνονται από 1-20 Ιουνίου μετά από σχετική γνωμάτευση του ΚΕΔΔΥ.

Τηλ. επικοινωνίας: 210-2770991,2102758668
Σας ευχόμαστε,
Καλό Καλοκαίρι!!!


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις