ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΟΔΑΦ  ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΔ.ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΑΙΘΗ κα Ρένα Καλλέργη, Γραμματέας της Ε.Ο.Δ.Α.Φ. (Εθνική Ομοσπονδία Αυτισμού), μας έστειλε τις τελικές αναλυτικές προτάσεις της ΕΟΔΑΦ - Εθνικής Ομοσπονδίας Αυτισμού, για το Νομοσχέδιο της Ειδικής Εκπαίδευσης, όπως κατετέθη στο ΥΠΑΙΘ.

Όπως επισημαίνεται από την κα Καλλέργη, μετά και από αυτή την αναλυτική ενημέρωση, κάθε βουλευτής ή αρμόδιος Υπουργείου ή άλλου κρατικού φορέα  αγνοώντας από πρόθεση τα δίκαια αιτήματα, με την ψήφιση ή αυθαίρετη εφαρμογή του συνόλου ή επιμέρους άρθρων του παρόντος νομοσχεδίου Ειδικής Εκπαίδευσης, θα θεωρηθεί ότι «συμμετέχει», «προωθεί» και «εγκρίνει» στην καταπάτηση των δικαιωμάτων των μαθητών στο Αυτιστικό Φάσμα και θα αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις