Δημοφιλείς Μουσικές δημιουργίες από καλλιτέχνη με σύνδρομο Down
Ο Cam Lasley, που γεννήθηκε το 1982, για πρώτη φορά ενδιαφέρθηκε για τη μουσική, όταν έπαιξε ντραμς με το συγκρότημα του Γυμνασίου στο Lake Oswego, του Όρεγκον.

Πριν από καιρό άρχισε να γράφει δικούς του στίχους, για ραπ μουσική, που είναι και η προτίμησή του. Στο Γυμνάσιο, ο Lasley ονομάστηκε "Laz D" από τον πρώην συμμαθητή του, το σημερινό μπασκετμπολίστα της Atlanta Hawk, Salim Stoudamire, και το όνομα του έμεινε.

Το 2005 ο Cam Lasley άρχισε να γράφει τα 14 κομμάτια που απαρτίζουν τον πρώτο δίσκο του "The Man Himself", («Ο άνθρωπος αυτοπροσώπως»), του οποίου έγινε η παραγωγή και η εγγραφή στο D Compound το 2006, από τον Jack Gibson.

Παρά το γεγονός ότι ο Laz D έχει σύνδρομο Down, αυτό δεν τον εμπόδισε στο να γράφει μουσική και να την παρουσιάζει,  στέλνοντας ενθαρρυντικά μηνύματα σε όλους.

Απολαύστε τον
Laz D  σε video, κάνοντας κλικ στους παρακάτω τίτλους των δημιουργιών του:





Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις