26-12-2014

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΥΡΙΑ ΧΙΟΥΡΕΑ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ  ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ. ΑΠ' ΑΥΤΟΝ ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ  ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ. ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ  ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ  ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΛΕΝΑ ΚΩΦΟΝΙΚΟΛΟΥ
ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και για τα καλά σας λόγια τόσο για τον πατέρα μου, όσο και για εμένα. Λόγια σαν τα δικά σας, με γεμίζουν χαρά και με ενθαρρύνουν να συνεχίζω!

Με εκτίμηση

Ράνια Χιουρέα


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις