24-12-2014

Αγαπητή κυρία Χιουρέα,


  καταρχήν θα ήθελα προσωπικά να σας ευχαριστήσω που μοιράζεστε τη γνώση σας απλόχερα με όλους όσους  εμπλεκόμαστε με την Ειδική Αγωγή.

Θεωρώ, αν μου επιτρέπετε, αυτή σας την προσπάθεια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Η παροχή πληροφόρησης και το χρήσιμο υλικό του ιστολογίου σας είμαι βέβαιος πως βοηθά πολλούς συναδέλφους.

 Εκτός των άλλων συμβάλλετε σημαντικά στην ενδυνάμωση του εκπαιδευτικού έργου, όπου και αν υπηρετεί ο καθένας μας. Συγχαρητήρια για αυτήν σας την ωραία πρωτοβουλία, που θεωρώ ότι ανοίγει νέους δρόμους και μας βγάζει από την εσωστρέφεια και την μοναξιά.

 Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σας εύχομαι με υγεία και δύναμη να συνεχίσετε το απαιτητικό έργο σας.

 Ο νέος χρόνος να είναι για σας εξίσου δημιουργικός και τη σκόνη κάθε δυσκολίας να τη μετατρέπει σε χρυσόσκονη εσωτερικού φωτός.


Με εκτίμηση,

Χρήστος Σπανίδης, Τ.Ε. 9ου Δημ.Σχ.Ιλίου  







Αγαπητέ κύριε Σπανίδη,


Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και για τα πολύ όμορφα και ενθαρρυντικά λόγια σας! Χαίρομαι ιδιαίτερα, όταν συνάδελφοι αξιολογούν με τόσο θετικά σχόλια το έργο μου! Η εκτίμηση και η αγάπη που μου εκδηλώνουν εκπαιδευτικοί και γονείς, μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζω, με μια τεράστια εκπαιδευτική περιφέρεια (1300 σχολεία, 250 Τ.Ε., 220 Π.Σ., 36 Ειδικά Σχολεία κλπ), χωρίς κατάλληλη και επαρκή γραμματειακή υποδομή και υποστήριξη.

Καλές γιορτές και ό,τι καλύτερο για εσάς και την οικογένειά σας

Με εκτίμηση

Ράνια Χιουρέα


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις