Σχόλια για το άρθρο:

10-6-2015


Εκ μερους των γονιων των μαθητων με ιδιαιτερες εκπαιδευτικες αναγκες σας ευχαριστω!


Μαιρη Πατσιου10-6-2015


Το πρόβλημα είναι με εκείνους τους γονείς που δεν χρησιμοποιούν την διάγνωση για προφορική εξέταδη των παιδιών τους λόγω δυσλεξίας, γιατί θεωρούν ότι δεν έχουν περάσει ανά διετία την ειδική επιτροπή για την ανανέωσή της. Αυτό θα έπρεπε να τους ενημερώνουν οι καθηγητές ή οι διευθυντές ότι δεν χρειάζεται πια, διότι οι προηγούμενες διαγνώσεις αρκούν.  Γιατί τα παιδιά υποβάλλονται μόνο σε γραπτές, γεγονός που αδικεί τις ικανότητές τους.


Πάλι φέτος αρκετά παιδιά εξετάσθηκαν γραπτά μόνο.


Δανάη Ναούμ


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις