Η γερμανική TV δικαιώνει τον Τσίπρα και ξεσκεπάζει τους δοσίλογους (ΒΙΝΤΕΟ)Ένα άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, που δεν θα δούμε στην ελληνική τηλεόραση, το οποίο δικαιώνει τον Αλέξη Τσίπρα και την ελληνική κυβέρνηση και ξεσκεπάζει το βρώμικο και ανθελληνικό ρόλο του μηχανισμού προπαγάνδας του ΝΑΙ, παρουσίασε το γερμανικό κανάλι ARD για την Ελλάδα. Το ρεπορτάζ, αρκετά διαφωτιστικό, παρουσιάζει τις προτάσεις των δανειστών, τις οποίες αμφισβήτησαν τα κόμματα που στηρίζουν το ναι.

Σύμφωνα με αυτές, μειώνονται συντάξεις, έρχεται νέα φορολογία μέσω της αύξησης του ΦΠΑ, ενώ τα μέτρα χαρακτηρίζονται όχι μόνο υφεσιακά, αλλά και κοινωνικά άδικα. Στόχος τους είναι  όχι μόνο να επιβάλουν νέα σκληρά μέτρα, αλλά να ταπεινώσουν την Ελλάδα και να ανατρέψουν την κυβέρνηση Τσίπρα, σχολιάζουν Γερμανοί ειδικοί αναλυτές και δημοσιογράφοι.


Πηγή: http://www.periodista.gr/world/item/18307.htm 4-7-2015Δείτε το ρεπορτάζ, που δε θα δείξουν τα ελληνικά κανάλια, στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί:
Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις