Μία εικόνα, χίλιες λέξεις... Ένας στίχος, χιλιάδες νοήματα...

Το βίντεο για τη χώρα μας, που προβλήθηκε σε 148 χώρες! "Με την Ελλάδα εγώ ξυπνάω και κοιμάμαι".

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις... ένας στίχος δέκα χιλιάδες νοήματα. Ντυμένα με μουσική εκατομμύρια καρδιοχτύπια...
Ένα βίντεο κλίπ με πολλά νοήματα και πολλούς αποδέκτες...
Ένα λιθαράκι για την Ελλάδα. Ένα λιθαράκι για την πατρίδα.

Ιωάννης Κορνιλάκης


Ευχαριστώ όλους τους φίλους που μοιράζονται αυτό το κλίπ μαζί μας τις τελευταίες ημέρες.
Ευχαριστώ, και σας προτρέπω να το κοινοποιήσουμε παντού. Εντός και εκτός Ελλάδας. Ευχαριστώ και εκείνους στους οποίους δεν τους άρεσε το συγκεκριμένο βίντεο. Οι Έλληνες αυτό είμαστε. Σε πολλά μπορεί να διαφωνούμε, στα δύσκολα μονοιάζουμε.
Πάντως ως λαός, την ευρηματικότητα και εφευρετικότητα, το χιούμορ και την οπτική που βλέπουμε τη ζωή, δύσκολα συναντάς οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη. Και αφού το έχουμε..ας το μοιραστούμε...

Βασίλης Κωστούλας



Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις