Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος logo

          Τα Παιδικά χωριά SOS αναζητούν «μητέρες» επί πληρωμή



Γίνε ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS αγκαλιάζουν με αγάπη και φροντίδα τα παιδιά που είναι μόνα στον κόσμο. Εδώ και 40 χρόνια έχουν αφιερωθεί στο να μπορεί κάθε παιδί σε ανάγκη να έχει τη ζεστασιά ενός δικού του σπιτιού, τη συντροφιά των φίλων και των αδελφών του, τη μόρφωση που του αξίζει, τη χαρά του παιχνιδιού.


Πάνω από όλα όμως έχουν αφιερωθεί σε αυτό που χρειάζεται περισσότερο κάθε παιδί: τη στοργή και τη φροντίδα μιας Μητέρας SOS, που θα είναι κοντά του κάθε στιγμή.


Γίνετε κι εσείς Μητέρα SOS. Αν αγαπάτε τα παιδιά και θέλετε να ασχοληθείτε με το μεγάλωμά τους. Αν είστε 35 – 50 χρόνων, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις. Αν είστε απόφοιτη Λυκείου, με καλή σωματική και ψυχική υγεία. Αν έχετε δυνατότητα σταθερής παραμονής στο Χωριό.


Προσφέρεται: ικανοποιητικός μισθός και ασφάλιση, ετήσια άδεια και 8 ρεπό το μήνα, διαμονή σε σύγχρονη κατοικία, συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση, www.sos-villages.gr.

Αποστείλετε ηλεκτρονικά το βιογραφικό σας στο email, πατώντας στην καρτέλα "Κάνε αίτηση" ή στην καρτέλα "Ενδιαφέρομαι γι αυτή τη θέση"  με την υποσημείωση «Για τη θέση Μητέρας SOS». Τηλέφωνο επικοινωνίας, καθημερινά από τις 10.00 ως τις 17.00

Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος

Σωματείο Ειδικά Αναγνωρισμένο ως Φιλανθρωπικό
e-mail: sosathens@sos-villages.gr
Καρ. Σερβίας 12-14
105 62 Aθήνα
Τ. 210 33 13 661-3
F. 210 32 26 652

Γρηγορίου Παλαμά 8
546 21 Θεσσαλονίκη
Τ. 2310 226 644
F. 2310 282 844
Πηγή: http://www.proson.gr/



Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις