ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΛΙΚΟΥ Ε.Α.Ε.
ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ




1-11-2015  
http://www.chiourea.gr/2013/02/blog-post_12.html

   Αγαπητοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί,

Όπως γνωρίζετε εδώ και δυο χρόνια γίνεται μια προσπάθεια συλλογής εργαλείων διάγνωσης-εκπαιδευτικής αξιολόγησης ειδικών μαθησιακών αναγκών, καθώς και εκπαιδευτικού υλικού που χρησιμοποιείται στο χώρο της  Ειδικής Αγωγής,  για τους μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας "Τράπεζας" δεδομένων, στην οποία θα έχουμε πρόσβαση όλοι, με σκοπό την ανταλλαγή, ενημέρωση, βελτίωση και υποστήριξη του εκπαιδευτικού μας έργου.
 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι πολύ σύντομα θα σας γνωστοποιήσουμε το σύνδεσμο της Τράπεζας Υλικού ΕΑΕ.
Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι όσοι εκπαιδευτικοί της Ειδικής Αγωγής έχετε δημιουργήσει δικό σας υλικό είτε για άτυπη παιδαγωγική αξιολόγηση είτε για διδακτικο-θεραπευτική παρέμβαση (π.χ. φυλλάδια, κάρτες, εικόνες, κ.τ.λ.), σε ηλεκτρονική μορφή και θα θέλατε να συμπεριληφθεί στην Τράπεζα Υλικού ΕΑΕ, μπορείτε να το αποστείλετε με τα στοιχεία σας  σε ένα από τα ακόλουθα email: omadaylikou@gmail.com ή chiourea@sch.gr   
 Επίσης όσοι από τους εκπαιδευτικούς χρησιμοποιούν βιβλιογραφία, αξιολογήσεις,  εκπαιδευτικό υλικό άλλων (ελληνικό ή ξένο) μπορούν να το στείλουν στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση, αναφέροντας την πηγή από την οποία αντλούν τις πληροφορίες τους.
Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς επιθυμούν να καταθέσουν έντυπο υλικό, το οποίο δεν υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή, μπορούν να απευθυνθούν στους εκπαιδευτικούς των Τμημάτων Ένταξης των παρακάτω σχολείων:
 
    1ο ΔΣ Παιανίας - Κολυβά Σπυριδούλα - τηλ. σχολείου 210-66.42.300
    4ο ΔΣ Μελισσίων - Μερτζάνη  Μαρία - τηλ. σχολείου 210-80.48.669
    Δημ. Σχ. Νέας Πεντέλης - Μπάτσου Αλεξάνδρα - τηλ. σχολείου 210-80.41.249
                                                           
Δρ. Ράνια Χιουρέα
                                                                                                      Σύμβουλος Ε.Α.Ε.
                                                                                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις