«Το Μυστικό της Νίκης»  
(Προστασία από σεξουαλική κακοποίηση)
Video με κινούμενα σχέδια

Το «Μυστικό της Νίκης» είναι  ένα  video για μικρά παιδιά. Παρουσιάζει μια ιστορία με κινούμενα σχέδια και έχει ως στόχο την προστασία των παιδιών από τη σεξουαλική κακοποίηση, μέσα από την ενημέρωση.
Μια καλή ιδέα, να το παρακολουθήσουν τα παιδιά είτε στην τάξη μαζί με τη δασκάλα τους είτε στο σπίτι με τους γονείς τους  και στη συνέχεια όλοι μαζί να κάνουν μια συζήτηση για:

(α) τον «κανόνα του εσώρουχου»
(β) τα καλά και κακά αγγίγματα
(γ) τα καλά και κακά μυστικά  
(δ) σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να ενημερώνουν κάποιον μεγάλο (γονείς, δασκάλα).
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις