Τέλος τα μικρόβια στα νηπιαγωγεία Βάρης, Βούλας, ΒουλιαγμένηςΚαινοτόμο σύμμαχο στην καταπολέμηση και τον περιορισμό των ιώσεων και των λοιμώξεων, εξασφάλισε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για τους μικρούς μαθητές και δασκάλους τους, πιλοτικά σε δύο νηπιαγωγεία της πόλης, το 2ο Βάρης και το 4ο Βούλας.
Όλες οι επιφάνειες συχνής επαφής, όπως βρύσες, πόμολα και άλλες μεταλλικές επιφάνειες, αντικαθίστανται από νέες, φτιαγμένες από αντιμικροβιακό χαλκό, που έχει την ιδιότητα να καταστρέφει διαρκώς, ακόμα και τα πιο ανθεκτικά μικρόβιακαι σε συνδυασμό με την προσωπική υγιεινή, περιορίζει τη μετάδοση των ιώσεων και λοιμώξεων σε χώρους, όπου βρίσκονται πολλά άτομα,όπως σχολεία, παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, ιατρεία, νοσοκομεία κ.α.
Οι μετρήσεις των μικροβίων στα σχολεία πριν την τοποθέτηση των νέων επιφανειών από αντιμικροβιακό χαλκό και μετά, γίνονται στα εργαστήρια της Βιοπαθολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών στο Αρεταίειο Νοσοκομείο.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις