Πλοηγηθείτε εύκολα σε φιλικούς ιστοχώρους, να αναζητήσετε τους τίτλους βιβλίων που επιθυμείτε.
Καλές on-line αγορές, στις καλύτερες τιμές και καλή ανάγνωση!
http://go.linkwi.se/z/11010-8/CD20438/? 1) Ηλεκτρονικό κατάστημα της Anubis: Περιλαμβάνει όλα τα βιβλία των εκδόσεων ανά κατηγορία καθώς και όλες τις νέες κυκλοφορίες που δημοσιεύονται στο site. 
Με ένα «κλικ» μπορείτε να βρείτε σύγχρονη λογοτεχνία, βιβλία science fiction και fantasy, graphic novels, manga, σύγχρονα best sellers, αισθηματικά μυθιστορήματα, παιδική & εφηβική λογοτεχνία, παιδικά βιβλία δραστηριοτήτων και DVDs.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει ως στόχο να διευκολύνει τις αγορές σας, δίνοντας τη δυνατότητα on-line παραγγελιών με όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής (αντικαταβολή, πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα) και προσφέροντας άμεση παράδοση στην πόρτα σας. Τέλος, μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο κεφάλαιο των βιβλίων δωρεάν και να δείτε όλες τις διαθέσιμες προσφορές που υπάρχουν κατά περίπτωση.
http://go.linkwi.se/z/11852-1/CD20438/? 2) BusinessBooks Το μοναδικό εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο επιχειρησιακών βιβλίων. Βρείτε ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία στις καλύτερες τιμές, καθώς και προσφορές, εκπτώσεις, πακέτα βιβλίων. Όλη η γνώση για τις επιχειρήσεις! Μάνατζμεντ, Μάρκετινγκ, Αυτοβελτίωση, Λογιστική, Οικονομία, Πληροφορική, Δίκαιο. Σύγχρονα και ποιοτικά βιβλία σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Ο χρήστης μπορεί να πλοηγηθεί εύκολα στον φιλικό ιστοχώρο, να αναζητήσει τους τίτλους που επιθυμεί και να προχωρήσει γρήγορα και απλά σε παραγγελία. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε περιβάλλον απόλυτης ασφάλειας.
http://go.linkwi.se/z/11670-1/CD20438/? 3) Οι Εκδόσεις Διόπτρα κατέχουν μία από τις πρώτες θέσεις ανάμεσα στους εκδοτικούς οίκους της ελληνικής αγοράς με Best Sellers στις κατηγορίες: Διατροφή και Υγεία, Προσωπική Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Πνευματική Αναζήτηση, Ελληνική και Ξένη Πεζογραφία, Γονική Φροντίδα, Αστυνομικό Μυθιστόρημα, Παιδική Πεζογραφία,Μαγειρική.
http://go.linkwi.se/z/10826-1/CD20438/? 4) Το e-shop greekbooks.gr αναγνωρίζεται ως leader σε ό,τι αφορά στα ελληνικά on-line βιβλιοπωλεία, με πελάτες και αναγνωρισιμότητα σε όλο τον κόσμο και στόχος του παραμένει, να καθιερωθεί στην αντίληψη του κοινού του ως η πρώτη, δυναμικότερη και ποιοτικότερη επιλογή του για αξιόπιστες on line αγορές στο Internet.
http://go.linkwi.se/z/10721-1/CD20438/? 5) IANOS.GR:  Ένα μητροπολιτικό βιβλιοπωλείο, στο οποίο ο αναγνώστης μπορεί να βρει το σύνολο της ενεργής βιβλιογραφίας. Θα βρείτε πάνω από 200.000 τίτλους βιβλίων, CD και DVD, αντικείμενα τέχνης από τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου αλλά και Ελλήνων καλλιτεχνών μέσα από την σειρά IANOS Art, καθώς και 2000 τίτλους e-books. Επίσης μεγάλες προσφορές αποκλειστικά για τους επισκέπτες του IANOS.GR, δωρεάν μεταφορικά για αγορές πάνω από 25€ και διαγωνισμοί με μεγάλα δώρα για όλους.
Μέσα από το IANOS.GR μπορείτε επίσης να ακούσετε το IANOS RADIO με μουσική από όλο τον κόσμο και να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω live streaming, τις σημαντικότερες εκδηλώσεις που γίνονται στα καταστήματά του.

6) Τα βιβλιοπωλεία Nakas Book Bazaar, είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα μόνιμων bazaar βιβλίου στην Αττική και την περιφέρεια. Το ηλεκτρονικό κατάστημα  διαθέτει ένα τεράστιο πλήθος βιβλίων όλων των ειδών και όλων των κατηγοριών, για όλες τις ηλικίες, από όλους τους μικρούς και μεγάλους εκδοτικούς οίκους, με έκπτωση έως και 95%, σε τιμές που κυμαίνονται από 1€.

http://go.linkwi.se/z/11488-1/CD20438/? 7) To stamoulis.gr είναι ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Σταμούλη με εξειδίκευση στους κλάδους των θεολογικών,  παιδικών,  γεωπονικών και οικονομικών βιβλίων.
Στο Site θα βρείτε πάνω από 5000 τίτλους των γνωστότερων ελλήνων εκδοτών θεολογικού βιβλίου.
Τα γεωπονικά και  Οικονομικά  βιβλία του διδάσκονται σε όλα τα  ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, καθώς και σε πολλά ΙΕΚ - ΚΕΚ δημόσια και ιδιωτικά. Πολλά από αυτά έγιναν best seller έχοντας εκπαιδεύσει χιλιάδες αναγνώστες, φοιτητές και μη.
http://go.linkwi.se/z/10724-1/CD20438/?8) To Travel Bookstore είναι το Νο1 ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα που εξειδικεύεται σε ταξιδιωτικούς οδηγούς, χάρτες και βιβλία. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε πάνω από 10.000 προϊόντα και brands όπως Orama Editions, Road, Anavasi, Explorer, Lonely Planet, Rough Guide, DK, Michelin, Time Out, AA διαθέσιμα σε πολλές γλώσσες και σε πολύ χαμηλές τιμές.


http://forestvieweu.go2cloud.org/aff_c?offer_id=361&aff_id=8930 9) Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ είναι ένας πολυσυλλεκτικός εκδοτικός οίκος με περισσότερα από 3.000 ποιοτικά βιβλία και  900 e-books για κάθε προτίμηση και ηλικία. Η καλύτερη Ελληνική και Παγκόσμια Λογοτεχνία με πολλές θεματικές κατηγορίες και τίτλους από Βραβευμένους Συγγραφείς.
Μπορείτε να επωφεληθείτε από τη μεγάλη ποικιλία βιβλίων και να παραλάβετε τον αγαπημένο σας τίτλο σε 1-2 εργάσιμες μέρες. Επιπλέον, για αγορές άνω των 25€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε σε ψηφιακή μορφή όλα τα βιβλία και να επωφεληθείτε από τη μειωμένη τιμή.
Σε πολλούς τίτλους υπάρχουν εκπτώσεις και προσφορές, περισσότερες από 36.000 κριτικές αναγνωστών, διαθέσιμα δωρεάν αποσπάσματα και προσωπική αφιέρωση από τους αγαπημένους συγγραφείς. Επίσης κερδίζετε ένα μυθιστόρημα της επιλογής σας εντελώς δωρεάν, όταν συμπληρώσετε αγορές αξίας 200 €.
Πολύ γνωστά ονόματα συγγραφέων όπως Χρυσηίδα Δημουλίδου, Γιάννης Καλπούζος, Λένα Μαντά, Μαρία Τζιρίτα, Dan Brown και Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη είναι στις Εκδόσεις Ψυχογιός.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις