ΕΝΑ SITE ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΙΔΙΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ
Οι ιδιωματισμοί είναι παγιωμένες φράσεις με ιδιαίτερο νόημα που δεν προκύπτει από το νόημα των επιμέρους λέξεων που την αποτελούν. Σε αυτό το site θα βρείτε δεκάδες καθημερινούς αγγλικούς ιδιωματισμούς ταξινομημένους με


αλφαβητική σειρά, μαζί με τις επεξηγήσεις τους στην αγγλική γλώσσα.
Ακολουθεί πίνακας με τα γράμματα του αγγλικού αλφαβήτου. Κάνοντας κλικ σε ένα γράμμα, σας μεταφέρει στους ιδιωματισμούς που αρχίζουν από αυτό το γράμμα.Παράδειγμα:
A Bird In The Hand Is Worth Two In The Bush:
Having something that is certain is much better than taking a risk for more, because chances are you might lose everything.
Back Seat Driver:
People who criticize from the sidelines, much like someone giving unwanted advice from the back seat of a vehicle to the driver.
·        A - C                                   
·        D - F
·        G - I
·        J - L
·        M - O
·        P - R
·        S - U
·        V - Z




Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις