Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων


Τα Επαγγελματικά Προγράμματα Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοίνωσαν την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή στο Ετήσιο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης- Εξειδίκευσης 500 ωρών, με τίτλο "Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ)"
Πρόκειται για επιμορφωτικό πρόγραμμα, που σκοπό έχει τη θεωρητική και εμπειρική εξειδίκευση εκπαιδευτικών (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), φοιτητών και άλλων επιστημόνων στις σύγχρονες τάσεις της Ειδικής Αγωγής και τον εμπλουτισμό των γνώσεων, που απαιτούνται, προκειμένου να είναι σε θέση να διαχειριστούν με αξιοπιστία και θεωρητική  επάρκεια όλες τις κατηγορίες ατόμων με ειδικές ανάγκες και μαθητές με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες σε παιδαγωγικό-διδακτική και συμβουλευτική βάση. 
Η επιμόρφωση περιλαμβάνει ενότητες: διδακτικής και παιδαγωγικής μεθοδολογίας, ψυχολογικής και συμβουλευτικής υποστήριξης αναπήρων ατόμων, γονέων και δασκάλων, αξιολόγησης, διάγνωσης.
Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν είτε το αποκλειστικά διαδικτυακό πρόγραμμα είτε τα δια ζώσης τμήματα  που ενδεχομένως να πραγματοποιηθούν σε ελληνικές πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Κομοτηνή, Βόλος, Αγρίνιο, Τρίκαλα, Τρίπολη, Καλαμάτα, Σέρρες, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη).
Το διαδικτυακό πρόγραμμα θα διεξάγεται στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης Google Classroom.
Σημαντικές ημερομηνίες:
Διάρκεια εγγραφών: 21/02/2018 έως 26/03/2018
Έναρξη μαθημάτων: 30/03/2018
Συνολικό κόστος προγράμματος: 700 ευρώ
Εξέταση φακέλου υποψηφιότητας και κόστος εγγραφής : 100 ευρώ
Δίδακτρα : 200 ευρώ σε τρεις δόσεις
Περισσότερες λεπτομέρειες: εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις