Η ατμοσφαιρική παράσταση που παρουσιάστηκε με επιτυχία στο Αστεροσκοπείο Αθηνών, επαναλαμβάνεται εμπλουτισμένη στο Δημαρχείο Κηφισιάς την Παρασκευή 30/3/2018 στις 8 μ.μ..
Θα ακουστούν αποσπάσματα από λογοτεχνικά κείμενα, ποιήματα, θεατρικά έργα, καθώς και δυο κλασσικά έργα Chopin, Debussy, και αγαπημένα τραγούδια Θεοδωράκη,Χατζηδάκι κ.α., που έχουν όλα θέμα τους, τον ουρανό με τ'άστρα.
Μια παράσταση που αναβλύζει συναίσθημα και χαρά της ζωής!
Είσοδος ελεύθερη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις