Οι μαθητές/τριες της Στ΄ τάξης συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ;» και ανέβασαν την κινηματογραφική ταινία «Für Elise».
Θα δοθούν πέντε βραβεία (καλύτερη ταινία Δημοτικού, καλύτερη ταινία Γυμνασίου – Λυκείου, 1ο, 2ο, 3ο βραβείο καλύτερης ταινίας) κι ένα 6ο, το βραβείο ΚΟΙΝΟΥ.
Ψηφίζουμε τώρα όλοι την ταινία των μαθητών μας για το μεγάλο ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ του 10ου Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών του «ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ;»
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Οι ψήφοι που μετράνε στην ψηφοφορία κοινού είναι αυτοί που γίνονται στην παρακάτω φόρμα https://www.ferendum.com/en/PID147852PSD88705 και όχι στο You Tube. Μπορείτε να ψηφίζετε όσες φορές θέλετε.
H Τελετή Βράβευσης θα πραγματοποιηθεί τη 2α Ιουνίου, ώρα 12 μ.μ. με 15μ.μ., στον κινηματογράφο ΑΛΚΥΟΝΙΔΑ (Ιουλιανού 42-46 – Αθήνα).
Παρουσιαστής θα είναι ο Δημήτρης Πιατάς, ηθοποιός και σκηνοθέτης. Στο 10ο Φεστιβάλ Μαθητικών ταινιών ‘’Πάμε Σινεμά;’’ συμμετέχουν 45 ταινίες από σχολεία όλης της Ελλάδας.
Η Κριτική Επιτροπή αποτελείται από:
Κακαβάς Αλέξανδρος, σεναριογράφος και πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων,
Βατινέλ Μελίνα, Ηθοποιός
Μεγγρέλης Νίκος, Δημοσιογράφος και Παραγωγός
Σοφιανόπουλος Δημήτρης, Σκηνοθέτης
Αναγνωσταρά Μαρία, Εκπαιδευτικός
Θέος Aργύρης, Διευθυντής Φωτογραφίας
Η κριτική επιτροπή θα απονείμει 6 βραβεία:
1. Α’ βραβείο
2. Β’ βραβείο
3. Γ’ βραβείο
4. Πανελλήνιο βραβείο για την καλύτερη ταινία των Δημοτικών Σχολείων
5. Πανελλήνιο βραβείο για την καλύτερη ταινία των Γυμνασίων-Λυκείων
6. Καλύτερη ταινία Ντοκιμαντέρ
Η Τελετή θα μεταδοθεί στο Internet. / Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Αναμένουμε τη μαζική και δυναμική σας παρουσία στο 10o Φεστιβάλ «ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ;», για να στηρίξουμε τους μαθητές μας, αφού πρώτα ψηφίσουμε την ταινία μας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις