Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Έχοντας υπόψη την αριθμ.Φ.353.1/324/105657/Δ1/8-10-2002 Απόφαση του Υφυπουργού Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων «Καθορισμός των ειδικότερων καθηκόντων και αρμοδιοτήτων των προϊσταμένων των περιφερειακών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, των διευθυντών και υποδιευθυντών των σχολικών μονάδων και ΣΕΚ και των συλλόγων των διδασκόντων» (ΦΕΚ 1340/τ.Β΄ /16-10-2002) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
Ορίζουμε
τις περιοχές, από τις οποίες θα δέχονται μαθητές τα Ειδικά Δημοτικά Σχολεία Κωφών και Βαρηκόων της Αττικής ως εξής:
Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Κωφών & Βαρηκόων Πεύκης από τις περιοχές αρμοδιότητας :
1. της Δ/νσης Π.Ε. Α΄ Αθήνας (τους δήμους Γαλατσίου, Νέας Φιλαδέλφειας, Νέας Χαλκηδόνας και από το δήμο Αθηναίων τις περιοχές: Κολωνό, Σεπόλια, Πατήσια, Κυψέλη, Αμπελόκηποι, Ιλίσια, Γουδί, Πολύγωνο, Γκύζη, Μουσείο, Άγιος Ελευθέριος, Πεδίο Άρεως, Ζωγράφου, Λυκαβηττός, Κολωνάκι, Ριζούπολη)
2.  της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας (όλους τους δήμους)
3. της Δ/νσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας (τους δήμους Αγίων Αναργύρων, Καματερού, Ιλίου, Πετρούπολης και από το δήμο Περιστερίου το ανατολικό τμήμα του έως την οδό Εθνάρχου Μακαρίου, η οποία μετονομάζεται σε Τσαλδάρη-Αναπαύσεως-Αγίου Ιεροθέου).
4. της Δ/νσης Π.Ε. Α΄ Ανατολικής Αττικής (τους δήμους Παιανίας, Σπάτων, Γέρακα, Ανθούσας. Παλλήνης, Ραφήνας, Ν. Μάκρης, Μαραθώνα, Γλυκών Νερών, Αρτέμιδος, Γραμματικού, Πικερμίου, Λαυρίου, Μαρκόπουλου, Κερατέας, Κουβαρά και από το δήμο Κορωπίου το βορειοανατολικό τμήμα του με όριο την οδό Λαυρίου Κορωπίου-Μαρκοπούλου)
5. της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Ανατολικής Αττικής (όλους τους δήμους).
6. της Δ/νσης Π.Ε. Α΄ Δυτικής Αττικής (όλους τους δήμους).
Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Κωφών & Βαρηκόων Αργυρούπολης από τις περιοχές αρμοδιότητας:
1. της Δ/νσης Π.Ε. Α΄ Αθήνας (τους δήμους Βύρωνα, Δάφνης, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Ταύρου, Υμηττού και από το Δήμο Αθηναίων τις περιοχές: Παγκράτι, Νέος Κόσμος, Κουκάκι, Βοτανικός, Κεραμεικός, Κέντρο Αθήνας, Εξάρχεια, Μοναστηράκι, Μεταξουργείο, Πλάκα, Ψυρρή, Πετράλωνα, Ρουφ, Θησείο, Πλατεία Βάθης, Άγιος Κωνσταντίνος, Μετς).
2. της Δ/νσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας (τους δήμους Αγίας Βαρβάρας, Χαιδαρίου, Αιγάλεω και από το δήμο Περιστερίου το δυτικό τμήμα του έως την οδό Εθνάρχου Μακαρίου, η οποία μετονομάζεται σε Τσαλδάρη-Αναπαύσεως-Αγίου Ιερόθεου).
3. της Δ/νσης Π.Ε. Δ΄ Αθήνας (όλους τους δήμους).
4. της Δ/νσης Π.Ε. Α΄ Ανατολικής Αττικής (τους δήμους Αναβύσσου, Παλαιάς Φώκαιας, Καλυβίων, Σαρωνίδας, Αγίου Κωνσταντίνου, Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης και από το δήμο Κορωπίου το νοτιοδυτικό, παράκτιο τμήμα του με όριο την οδό Λαυρίου Κορωπίου-Μαρκοπούλου και όλο το παραλιακό τμήμα έως το Σούνιο).
5. της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Δυτικής Αττικής (όλους τους δήμους).
6. της Δνσης Π.Ε. Πειραιά (όλους τους δήμους).

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής
Δημήτριος Γκίνης

 Αθήνα, 29-04-2013
Αριθ. Πρωτ.: Φ2.1/6088







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις