ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΟΥΚΙA
ΑΡΧΗΓΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΤΑ ΙΜΑΛΑΪΑ

Επειδή δεν μπορέσαμε να του πούμε το «τελευταίο αντίο» κάτω από τους περιορισμούς της πανδημίας, με τη συμπλήρωση τεσσάρων μηνών από τότε που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, μαζευτήκαμε συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του... Εκείνοι που θέλαμε να πούμε στο Μιχάλη ότι δεν τον έχουμε ξεχάσει, θα τον θυμόμαστε για πάντα και εκείνοι που ήθελαν να δώσουν υπόσχεση για τη συνέχιση του έργου του και των οραμάτων του!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις