Ελληνική Γλώσσα


Μαθηματικά - Φυσική - Χημεία
Μουσική1 σχόλιο:

Ξανθή είπε...

Σας ευχαριστούμε για τα τόσο χρήσιμα αρθρα σας σχετικά με τα παιδιά με προβλήματα όρασης. Είμαι νεοδιοριστη φιλόλογος braille και το άρθρο για braille και πολυτονικό με βοήθησε πολύ. Θα σας ήμουν ευγνώμων για οποιαδήποτε συμβουλή για την επιτέλεση αυτού του λειτουργηματος, για το οποίο δε γνωρίζω ακόμα αν η διδασκαλία γίνεται με τη μορφή παράλληλη στήριξης 'η εξατομικευμένης εκπαιδευτικής υποστηριξης. Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις