• ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑ: Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ιδιαίτερα σε όσους διδάσκουν στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού Σχολείου. Οι δραστηριότητες, βέβαια, «υπακούουν» λίγο πολύ σε «τύπους» οι οποίοι ελαφρώς διαφοροποιημένοι μπορεί να εφαρμοστούν σε όλες τις ηλικίες και τις εμπειρίες των αναγνωστών.


Σχολ. έτος 2012 - 2013Σχολ. έτος 2011 - 2012

Σχολ. έτος
2010 - 2011


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις