Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι,


Το Διήμερο Πολιτισμού στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα ξεκινά αύριο!
Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11 Οκτώβρη 2012, στην αίθουσα «Νίκος Γκάτσος» στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ, Πειραιώς 100, Γκάζι, ώρες 17:00-22:00. Είσοδος δωρεάν.


Παρακολουθείστε δείγματα πολιτισμού των Ελλήνων Κωφών στη φυσική τους γλώσσα, την Ελληνική Νοηματική Γλώσσα. Μια γλώσσα εκφραστική, πλούσια, ολοκληρωμένη!  Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών (26 Σεπτεμβρίου), όπου οι Κωφοί της Ευρώπης γιορτάζουν και τιμούν τις νοηματικές τους γλώσσες.

Σας περιμένουμε με χαρά! Η παρουσία σας θα είναι τιμή για εμάς.

2012- Όλοι εδώ, Όλοι μαζί
ΜΚΟ Δρω
Αιτωλίας 3, 115 26 Αμπελόκηποι
Τηλ.: 210-7776213, Φαξ: 210-7776804
Website: www.mko-dro.gr
Facebook: http://www.facebook.com/mkodrw
ooVoo id: dro-act
Skype id: droact
 

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις