Μια καταπληκτική ιστορία & ένα «ακατέργαστο ταλέντο»! Συγκλονιστικό και άκρως διδακτικό


Πρώτη θα παραδεχτώ ότι δεν είμαι ο καλύτερος τηλεθεατής ή fan του X-factor. Ωστόσο, κάποιες φορές καταλήγω να παρασύρομαι από τους διαγωνιζόμενους  και την ικανότητά τους, όπως με την περίπτωση του Emanuel Kelly.
Ο Emanuel είναι υιοθετημένος γιος της Moira Kelly, που από μόνη της η ίδια είναι μια «αγία» και «ευλογία» για την μακρινή μας Αυστραλία.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Emanuel είναι σωματικά παραμορφωμένος. Βρέθηκε σε ένα κουτί παπουτσιών, παρατημένος με τους νεκρούς  στον πόλεμο στο Ιράκ. Η διανοητική ικανότητα του Emanuel φαίνεται να είναι πολύ καλή,  ο συναισθηματικός του κόσμος υπέροχος και η φωνή του απίστευτη!
Ο Emanuel τραγούδησε το Imagine του John Lennon. Η ερμηνεία του ήταν πραγματικά  εκπληκτική και κατασυγκίνησε όλους.
Πολύ ενδιαφέρον ήταν το σχόλιο του Guy Sebastian στο τέλος του τραγουδιού. Ο Guy εξηγεί ότι αν και ο Emanuel έχει μια μοναδική ιστορία που θα αγγίξει την καρδιά της Αυστραλίας και, ενδεχομένως, όλου του κόσμου, κατέχει ένα «ακατέργαστο ταλέντο» που τον κάνει να ξεχωρίζει μεταξύ όλων των άλλων διαγωνιζόμενων.

Αξίζει να δείτε και να ακούσετε αυτό το βίντεο. Κάνει όσους από εμάς είμαστε πολύ πιο τυχεροί από τον Emanuel και τον αδελφό του τον Ahmed, να σταθούμε και να σκεφτούμε το μεγάλο καλό που έχουμε πραγματικά. Και  εκεί που νομίζουμε ότι όλα είναι σκοτεινά και μαύρα μέσα στον κόσμο, υπάρχουν άνθρωποι σαν τη Moira Kelly που φωτίζουν την εικόνα!

Για να βοηθηθεί η Moira Kelly στις ανθρωπιστικές προσπάθειές της, δημιουργήθηκε η Ανθρωπιστική Οργάνωση Moira Kelly
Moira Kelly's Humanitarian Organisation
Children First Foundation  (Πρώτο Παιδικό Ίδρυμα) https://www.childrenfirstfoundation.com/


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις