Πώς να ζεις τη ζωή σου

"Δεν υπάρχει δεν μπορώ... υπάρχει μόνο δεν θέλω..." πόσο σοφό... Αξίζει τον κόπο να δείτε το παρακάτω video και να θαυμάσετε το μεγαλείο και τη δύναμη της ψυχής, το κουράγιο και το θάρρος,  ενός υπέροχου ανθρώπου! Nick Vujicic. Ένας άνθρωπος χωρίς χέρια και χωρίς πόδια, που έχει συνειδητοποιήσει την κατάσταση του και παρόλα αυτά παλεύει και απολαμβάνει την ζωή του.
Ο Νικ μάς εμψυχώνει, για να νοιώθουμε καλύτερα εμείς, που "ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ"......


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις