Ενδοσχολική επιμόρφωση
στο Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης


Θέμα: "Αντιμετώπιση των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης"

Στο πλαίσιο της  ενδοσχολικής επιμόρφωσης των διδασκόντων, θα πραγματοποιηθεί παιδαγωγική συνάντηση της Σχολικής Συμβούλου Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Δρ. Ρ. Χιουρέα, με τους εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου Παλλήνης, για ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με θέματα των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.  

Στη συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της Διευθύντριας του ΜΛΠ κ. Ε. Φλεμοτόμου και του Διευθυντή του ΜΓΠ κ. Κ. Παπαγεωργίου την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013, την ώρα των Μουσικών Συνόλων (11.30-13.00), στη Βιβλιοθήκη του σχολείου, καλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί του Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Παλλήνης.


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις