Την Πέμπτη 10-1-2019 πραγματοποιήσαμε τη 2η Συνάντησή μας για το σχολ. έτος 2018-19, με εορταστική διάθεση! Συμμετείχαν μέλη της ΕΠ.ΟΜ.Ε. - Εκπαιδευτικοί Τμημάτων Ένταξης και Ειδικών Σχολείων, Διευθυντές/ντριες Σχολικών Μονάδων και μέλη των ΚΕΣΥ, Ανατ. Αττικής και Β΄Αθήνας.

Στη συνάντηση συνδυάσαμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Αφού συζητήθηκαν εκπαιδευτικά θέματα που μας απασχολούν, επακολούθησε μια ξεχωριστή βραδιά, με την καθιερωμένη κοπή πίτας και διασκέδαση! Ζήσαμε ακόμη μια φορά πολύ όμορφες στιγμές, μέσα σε μια εξαιρετική και πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, με καλή διάθεση και αγάπη.

Το φλουρί το κέρδισε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Σύμβουλος ΕΑΕ Ράνια Χιουρέα.


Κατά γενική ομολογία ήταν μια υπέροχη βραδιά! Ελπίζουμε στην επόμενη συνάντηση να είναι μαζί μας και όσοι δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά.

Κλείνουμε με την ευχή της Εκπαιδευτικού Τ.Ε. Νίκης Σαπουνίδου, που πιστεύουμε εκφράζει όλους μας: «Να είμαστε καλά και να ανταμώνουμε με κάθε ευκαιρία, όσο γίνεται περισσότεροι!»


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαρία Μερτζάνη (Εκπαιδευτικός ΕΑΕ-Μέλος ΚΕΣΥ Αν. Αττικής): Ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη βραδιά. Περάσαμε πολύ όμορφα. Και του χρόνου πάντα τυχερή!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάλλια Ανδρικοπούλου (Εκπαιδευτικός Τμήματος Ένταξης Β΄Αθήνας): Κυρία Χιουρέα,σας ευχαριστούμε για την τόσο ζεστή βραδιά!! Νιώσαμε πολύ όμορφα !!Να είστε πάντα τυχερή και να απολαμβάνετε ό,τι όμορφο έχετε κατακτήσει.

Ανώνυμος είπε...

Βίκυ Τσακλάνου (Εκπαιδευτικός Τμήματος Ένταξης Ανατολ. Αττικής): Κυρία Χιουρέα, ευχαριστούμε για την όμορφη βραδιά !!!! Περάσαμε πολύ ωραία!!! Να είστε πάντα τυχερή και εύχομαι το 2019 να είναι τυχερό για όλους, ό,τι αυτό σημαίνει για τον καθένα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τατιάνα Μπάτσου (Εκπαιδευτικός Ειδ. Σχολείου Β΄Αθήνας): Όλοι είστε υπέροχοι!!!! Και του χρόνου κ. Χιουρέα!!!!! Πάντα τέτοια!!!!! Φιλιά σε όλους!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαρία Βαστάκη (Δ/νρια Δημοτικού Σχολείου Β΄Αθήνας): Κυρία Χιουρέα, σας ευχαριστούμε για την όμορφη βραδιά... Πάντα τυχερή και υγιής...

Ανώνυμος είπε...

Κατερίνα Λάμπρου (Εκπαιδευτικός Τμ. Ένταξης Β΄Αθήνας): Ευχαριστούμε για τις πολύ όμορφες στιγμές που ζήσαμε ακόμη μια φορά!!! Να είστε τυχερή και πάντα με εορταστική διάθεση!!!

Ανώνυμος είπε...

Ελένη Κατσούφη (Υπεύθυνη Πολιτ. Θεμάτων Β΄Αθήνας): Καλημέρα και από εμένα. Τα είπαν όλα δεν άφησαν να πω και εγώ κάτι. Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε ήταν όλα υπέροχα.

Ανώνυμος είπε...

Μαρία Θεολογίτου (Εκπαιδευτικός Τμήματος Ένταξης Ανατ. Αττικής): Τι ωραιες φωτο!!! Φαινεται οτι περασατε υπεροχα! Να ειστε ολοι καλα. Ελπιζω την επομενη φορα να τα καταφερω να ειμαι κι εγω μαζι σας, υπεροχοι ανθρωποι της ΕΠΟΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Χριστίνα Σαΐτη (Εκπαιδευτικός Τμήματος Ένταξης Β΄Αθήνας): Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Καλή εβδομάδα σε όλους!!!

Ανώνυμος είπε...

Νίκη Σαπουνίδου (Εκπαιδευτικός Τμ. Ένταξης Αν. Αττικής): Όλα δείχνουν ότι έχασα μια ζεστή, παρεΐστικη μάζωξη. Τουλάχιστον οι φωτογραφίες έδωσαν μια αίσθηση συμμετοχής και στους απόντες. Εύχομαι να είμαστε καλά και να ανταμώνουμε με κάθε ευκαιρία όσο γίνεται περισσότεροι. Ευχαριστούμε και πάλι κυρία Χιουρέα για την πρωτοβουλία και την πρόσκληση. Φιλιά πολλά, καλό Σ/Κ!

Ανώνυμος είπε...

Σπυριδούλα Κολυβά (Εκπαιδευτικός Τμήματος Ένταξης Ανατ. Αττικής): Πολύ όμορφο περιβάλλον και ξεχωριστές στιγμές. Εγώ προσωπικά ζήλεψα πολύ. Μακάρι να είμαι πιο τυχερή την επόμενη φορά. Αυτό βέβαια έλεγα και πέρυσι. Ευχαριστούμε, κ. Χιουρέα, άλλη μια φορά για την πρόσκληση. Εύχομαι να έχετε όλοι σας μια υπέροχη χρονιά.

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις