Αγαπητή κυρία Χιουρέα,
το post Γονείς - ΑΡΘΡΑ-ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ: 5 τρόποι για να ελαχιστοποιήσετε τον ανταγωνισμό μεταξύ των παιδιών σας  με άγγιξε πρώτα σαν μητέρα 3 παιδιών κι έπειτα σαν εκπαιδευτικό. Ευχαριστώ πολύ. Είναι λυτρωτικό να ξεφορτώνεσαι ενοχικά γονεϊκά βάρη πού και πού. Καλό υπόλοιπο διακοπών!
Με μεγάλη ευγνωμοσύνη για την καθημερινή επιμόρφωση
και απέραντη συμπάθεια,
Ελένη Καβουριάδου
ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αγαπητή κυρία Καβουριάδου,

σας ευχαριστώ πολύ για τα τόσο ευμενή σχόλια. Είναι μεγάλη η χαρά που μου δίνουν τέτοια μηνύματα, γιατί βλέπω ότι η προσπάθειά μου πιάνει τόπο και επιπλέον ότι οι επιλογές του υλικού που αναρτώ είναι σωστές και βοηθούν εκπαιδευτικούς και γονείς.
Καλές διακοπές και σε εσάς και την οικογένειά σας.

Με εκτίμηση
Ράνια Χιουρέα
Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις