Αγαπητή  κυρία Χιουρέα,
Επιστρέφοντας από τις διακοπές, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνεχή επιμόρφωσή μας, μέσα από την ιστοσελίδα σας. Πράγματι, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για τους εκπαιδευτικούς. Ωστόσο έχει αποκτήσει οπαδούς κι από την ιατρική κοινότητα (ειδικά ο σύζυγός μου λατρεύει τα βιντεάκια, όπως και ο έφηβος γιος μου!) 

                                          Με εκτίμηση
                                      Ελένη Καμαριάδου 


ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγαπητή κυρία Καμαριάδου,
Σας ευχαριστώ πολύ για το ευγενικό σας μήνυμα και την επαινετική κριτική για την ιστοσελίδα μου. Χαίρομαι που τη θεωρείτε «πολύτιμο εργαλείο», τόσο εσείς όσο και η οικογένειά σας. Τα σχόλιά σας με τιμούν ιδιαίτερα και μου δίνουν μεγαλύτερη διάθεση δημιουργίας.
Μπορείτε να μου ζητήσετε και εσείς κάποιο θέμα που σας ενδιαφέρει, να βρω υλικό και να το αναρτήσω, ή να μου στείλετε υλικό δικό σας για ανάρτηση.
Με εκτίμηση
Ράνια Χιουρέα


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις