«Κάνε το σωστό και φύγε ή κάνε του ευθανασία!»
Σοκαριστικό ανώνυμο γράμμα έλαβε μητέρα αυτιστικού αγοριού
Μια οικογένεια από το Newcastle του Οντάριο έλαβε στις 21-8-2013 ένα σοκαριστικά επιθετικό ανώνυμο γράμμα σχετικά με το γιο τους, ο οποίος έχει αυτισμό.
 Το γράμμα έχει υπογραφή «μια εκνευρισμένη μητέρα» και το κείμενο αναφέρεται στο παιδί ως «ενοχλητικό», «τρομαχτικό», και «θορυβώδες», παρακινώντας την οικογένεια να φύγει από τη γειτονιά. Τα σκληρά λόγια γίνονται όλο και χειρότερα με αποκορύφωμα την πρόταση «Θα έπρεπε να δώσουν τα καθυστερημένα μέλη του σώματος του και να τα χαρίσουν στην επιστήμη. Σε τι χρησιμεύει αυτός ο άνθρωπος!!! Κάνε το σωστό και φύγε ή δώσε τον για ευθανασία!! Ό,τι και από τα δύο να κάνεις όλοι θα είμαστε καλύτερα!!»

 Η οικογένεια ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία δήλωσε ότι ανέλαβε την «πολύ σοβαρή υπόθεση». Η γειτονιά από τη μεριά της έχει ενωθεί και κάνει ό,τι μπορεί για να νιώσει ο μικρός Μαξ και η οικογένειά του ευπρόσδεκτοι.Πηγή: http://www.lifo.gr/now/world/32438Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις