Στο παιδί μου με ειδικές ανάγκες


Αγαπημένο μου παιδί.

Σου γράφω αυτές τις λίγες γραμμές, για να σου εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, που τόσα με έμαθες σε αυτή τη ζωή!  Εσύ με έμαθες να βλέπω τον κόσμο διαφορετικά. Εσύ με έκανες ώριμο άτομο. Εσύ με έμαθες να είμαι πιο υπομονετική, να έχω περισσότερη κατανόηση και λιγότερη κριτική διάθεση για τους ανθρώπους. Εσύ με έμαθες να πιστεύω ότι όλα είναι δυνατά. Πάνω από όλα όμως, με έμαθες πώς να είμαι εγώ η ίδια και πώς να είμαι το άτομο που θα ήθελα να είμαι.

Για όλα αυτά και τόσα άλλα ακόμα,

Σ' ευχαριστώ παιδί μου,
δάσκαλέ μου.Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις