Συγκινεί η κόρη κωφού ζευγαριού                     
στη Χριστουγεννιάτικη σχολική γιορτή!
Δεκέμβριος 2013
Απίστευτη συγκίνηση προκαλεί το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει σε μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή νηπιαγωγείου στο εξωτερικό, ένα ξανθό κοριτσάκι να τραγουδάει μαζί με τους συμμαθητές της αλλά με το δικό της τρόπο, για να μπορέσουν να την «ακούσουν» οι γονείς της που είναι κωφοί!
Η μικρή Claire Koch τραγουδάει γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια παράλληλα και στη... νοηματική, κάνοντας υπερήφανους τους γονείς της, Lori και Thomas J. Koch, οι οποίοι έτσι μπόρεσαν να απολαύσουν την ερμηνεία της.
Σε πολλά ελληνικά site το όνομα της μικρής αναφέρεται ως «Koda». Όμως αυτό δεν είναι όνομα, αλλά τα αρχικά Κ.Ο.D.A. δηλαδή: Kid Of Deaf Adults, που σημαίνει Παιδί Κωφών Ενηλίκων.
Η μικρή Claire  είναι τόσο γλυκιά και χαριτωμένη… και κλέβει την παράσταση στη σχολική γιορτή. Η χαρά και ικανοποίηση φαίνεται στα μάτια της.
Μπράβο Claire!

Αξίζει να αφιερώσετε 4 λεπτά για να δείτε και εσείς το βίντεο
Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις