Ενημέρωση


Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής, η 2η συνάντηση εργασίας των Σχολικών Συμβούλων Ειδικής Αγωγής της Αττικής με το Προεδρείο της ΠΟΣΕΕΠΕΑ και του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής. Συμμετείχαν οι ΣΣ κκ Κ. Ατταλιώτου, Ρ. Χιουρέα, Γ. Τζήμας και Α. Μουταβελής. Εκ μέρους της ΠΟΣΕΕΠΕΑ παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Στ. Καρπενησιώτης , ο Γ. Γραμματέας Δ. Αρβανίτης και η Υπ. Δημοσίων Σχέσεων Ε. Τραγάκη. Τον ΣΕΕΠΕΑ Αττικής εκπροσώπησαν η Πρόεδρος Μ. Λεωτσάκου και ο Αντιπρόεδρος Κ. Παπαευαγγέλου.


Η συνάντηση είχε αντικείμενο την προετοιμασία της οργάνωσης Ημερίδας με θεματολογία που θα αναφέρεται στη Νομοθεσία για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και την εφαρμογή της. Ειδικότερα θα γίνει εκτενής συζήτηση σχετικά με την εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας, τις πρόσφατες ρυθμίσεις για τα ΚΕΔΔΥ, τις ΕΔΕΑΥ και τα ΕΕΕΕΚ και την ανάγκη για νέες νομοθετικές ρυθμίσεις εν όψει και των τελευταίων εξελίξεων στις δομές ΕΑΕ. Η Ημερίδα αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου 2014, σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα.


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις