ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ-Β’ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-

ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣΟι Σχολικοί Σύμβουλοι Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής –ΠΟΣΕΕΠΕΑ- και ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής -ΣΕΕΠΕΑ Αττικής-, συνδιοργανώνουν Επιστημονική Ημερίδα με τίτλο:“ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ”

Λόγω της εξαιρετικά μεγάλης συμμετοχής θα έχουμε την τιμή να φιλοξενηθούμε το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014, ώρα 08:30-14:00 στηνAULA ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Πανεπιστημιόπολη Ιλίσια


-ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ-

Γραμμές λεωφορείων:

•220 Άνω Ιλίσια – Ακαδημία (κυκλική)

•221 Πανεπιστημιόπολη - Ακαδημία (κυκλική)

•235 Ζωγράφου - Ακαδημία (κυκλική)

•608 Γαλάτσι – Ακαδημία – Κοιμ. Ζωγράφου

Για τη συμμετοχή σας είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική σας εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο:

Παράταση ημερομηνίας εγγραφής έως 14 Μαρτίου 2014


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις