Ο τρόπος που συμπεριφέρεστε
επηρεάζει το παιδί σας!



Tα παιδιά επηρεάζονται από τη συμπεριφορά των γονιών τους. Βλέπουν, ακούν, παρατηρούν τι κάνουν οι γονείς και μιμούνται το παράδειγμά τους.

Κάπνισμα, ρύπανση του περιβάλλοντος, ναρκωτικά, ρατσισμός, επιθετικότητα, βρισιές, κακοποίηση ζώων, κακοποίηση ανθρώπων και τόσα άλλα αρνητικά παραδείγματα μπορούν να περάσουν από τους γονείς στα παιδιά. Όπως αντίστοιχα και άλλα τόσα θετικά.
Αν θέλουμε λοιπόν  έναν πιο ειρηνικό και αρμονικό κόσμο, θα πρέπει να αρχίσουμε την αλλαγή πρώτα από τον ίδιο μας τον εαυτό, γιατί εμείς θα εμπνεύσουμε τα παιδιά μας.  

Αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε μόλις 60 δευτερόλεπτα για να δείτε ένα βίντεο που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε μπροστά στο παιδί σας. Περισσότερα εδώ.







Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις