«1η Διήμερη επίσκεψη
της Σχολ. Συμβούλου ΕΑΕ στη Σύρο»
Την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014 έχει προγραμματιστεί επίσκεψη της Σχολικής Συμβούλου Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης κας Χιουρέα  στη Σύρο. Όποιο σχολείο, εκπαιδευτικός ή γονέας το επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνήσει με τη Σχολ. Σύμβουλο και να κανονίσει συνάντηση μαζί της.


Την ημέρα αυτή επίσης και ώρα 12.00-14.00 θα πραγματοποιηθεί Παιδαγωγική Συνάντηση με τους Διευθυντές των Ειδικών Σχολείων της Σύρου, τους εκπαιδευτικούς των Τμημάτων Ένταξης, των Παράλληλων Στηρίξεων και τους Διευθυντές όλων των Σχολείων Σύρου με ΕΔΕΑΥ.
Η Παιδαγωγική Συνάντηση θα έχει θέμα: «Γνωριμία με τη Σχολ. Σύμβουλο ΕΑΕ-Λειτουργία ΕΔΕΑΥ και λοιπά θέματα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης» και θα πραγματοποιηθεί  στο 1ο Δημοτ. Σχολείο Ερμούπολης.


Την Πέμπτη 15-5-2014  9 πμ - 3 μμ η Σχολ. Σύμβουλος θα βρίσκεται στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Ν. Αιγαίου, σε συνεδρίαση της Δευτεροβάθμιας Ειδικής Διαγνωστικής Επιτροπής Αξιολόγησης (ΔEΔEA) Ν. Αιγαίου, ως Συντονίστρια, για την έκδοση γνωματεύσεων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.chiourea.gr/2014/05/2013-2014.html


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις