Σύλλογος Εκπαιδευτικών με παραπληροφόρηση και ψεύδη κατεβάζει σε άσκοπες απεργίες τα μέλη του



Το ευφάνταστο ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Δελμούζος", έφτιαξε ένα ωραίο παραμυθάκι, ότι τη Δευτέρα 16-6-2014 πήγαν αγωνιστικά σε σχολείο της Ανατ. Αττικής που τάχαμ η Σχολ. Σύμβουλος ΕΑΕ Χιουρέα είχε επιμόρφωση των Διευθυντών για την αξιολόγηση και την απέτρεψαν, ενώ η Χιουρέα με ικανότητες εξακτίνωσης, βρισκόταν την ίδια ώρα στο 5ο Δημ. Σχολ. Αμαρουσίου (Β΄Αθήνας) σε προγραμματισμένη εδώ και ένα μήνα Παιδαγωγική Συνάντηση εκπαιδευτικών Τμημάτων Ένταξης!!!

http://www.syllogosdelmouzos.gr/index.php/2011-12-11-10-32-12/2011-12-11-10-39-57/2180-2014-06-14-19-10-18

Στον παραπάνω χώρο βρίσκεται για δεύτερη ημέρα η ανυπόστατη και ψευδέστατη ονομαστική καταγγελία για τους Σχολικούς Συμβούλους της Αν. Αττικής. Έως τώρα, παρόλες τις παρεμβάσεις [επικοινωνία με τους καταγγελόμενους Σχολ. Συμβούλους, παρέμβαση και διευκρινίσεις από τον Προϊστάμενο Επιστημονικής-Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Π.Ε. Αττικής κ. Χρήστο Αναστόπουλο, έγγραφο που τους απέστειλε η Σχολ. Σύμβουλος 2ης Περιφέρειας ΕΑΕ Ράνια Χιουρέα, σχετική ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Σχολ. Συμβούλων (ΠΕΣΣ) ]δεν υπάρχει ούτε επανόρθωση εκ μέρους τους, ούτε διάψευση από κάποιον άλλο.



Ο Σύλλογος "Δελμούζος", αντί να ανακαλέσει, να ζητήσει συγγνώμη και να επανορθώσει τα ασύστολα ψεύδη και τη συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος μας,  εξακολουθεί να παραπληροφορεί και να ψεύδεται,  αναφέροντας στην ιστοσελίδα  του: http://www.syllogosdelmouzos.gr/index.php/2011-12-11-10-32-12/2011-12-11-10-39-57/2197-2014-06-17-16-52-43: "μέχρι και σήμερα δεν είδαμε καμιά διαφοροποίηση, ένσταση ή διαφωνία από τους επιμορφωτές για τον "ορισμό" τους", παρόλο που στις 16-6-2014 τους έστειλα το  έγγραφο το οποίο την ίδια ημέρα δημοσιεύτηκε και στην ιστοσελίδα μου: "Ψευδείς καταγγελίες εις βάρος της Σχολ. Συμβούλου 2ης Περιφέρειας ΕΑΕ"
Είναι απορίας άξιο, πού ακριβώς διάβασαν αυτά τα 4 ονόματα επιμορφωτών της Ανατολ. Αττικής, αφού δηλώνουν ότι τα στοιχεία τα πήραν από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, χωρίς ωστόσο να παραθέτουν τον αντίστοιχο σύνδεσμο. Εφόσον  προσωπικά δεν είμαι επιμορφώτρια πουθενά, άρα δεν είναι δυνατόν να υπάρχει το όνομά μου σε επίσημο πίνακα αναρτημένο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, όπως ισχυρίζονται, αλλά και δεν το αποδεικνύουν. Κατ' αυτή την έννοια, ο Σύλλογος αυτός άδικα ώθησε Διευθυντές και εκπαιδευτικούς σε απεργία και στάση εργασίας. Διότι, κρίνοντας από τη δική μου περίπτωση, ενώ εγώ βρισκόμουν σε σχολείο της Β΄Αθήνας (5ο Δημοτικό Αμαρουσίου) σε προγραμματισμένη εδώ και ένα μήνα Παιδαγωγική Συνάντηση με εκπαιδευτικούς Τμημάτων Ένταξης, εκείνη την ώρα κατά τον "Δελμούζο", ήμουν σε κάποιο σχολείο της Ανατολ. Αττικής (εξακολουθώ να μην έχω την παραμικρή ιδέα περί αυτού του δήθεν προγραμματισμού) επιμορφώτρια Διευθυντών, όπου εκεί έσπευσαν εκπαιδευτικοί τάχα να με εμποδίσουν, ενώ οι Διευθυντές που θα επιμόρφωνα έκαναν απεργία και δεν προσήλθαν! Ο "Δελμούζος" τώρα διατρανώνει ότι με τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του απέτρεψε τα σεμινάρια της ντροπής! Τι ωραία επινόηση! Συγχαρητήρια λοιπόν στο ευφάνταστο ΔΣ του Συλλόγου "Δελμούζος", που έφτιαξε ένα τόσο ωραίο παραμυθάκι, ότι πήγαν αγωνιστικά σε σχολείο της Ανατ. Αττικής που τάχαμ  η Χιουρέα είχε επιμόρφωση των Διευθυντών για να πάρει 30 ευρώ και την απέτρεψαν, ενώ η Χιουρέα με ικανότητες εξακτίνωσης, βρισκόταν την ίδια ώρα στο 5ο Δημ. Σχολ. Αμαρουσίου (Β΄Αθήνας)!!! 


Έχει τέλος ο κατήφορος;...   Ο καθένας ας κρίνει και ας βγάλει τα συμπεράσματά του...


Ράνια Χιουρέα
Σχολ. Σύμβουλος
2ης Περιφέρειας ΕΑΕ


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις