Οδηγός του news.gr για τα Μεταπτυχιακά

Συμβουλές, προγράμματα, έξυπνες επιλογέςΈχετε πάρει το πτυχίο σας ή είστε πολύ κοντά στην απόκτησή του και προβληματίζεστε αν θα βγείτε στην αρένα της δύσκολης αναζήτησης εργασίας  ή θα συνεχίσετε τις σπουδές σας κάνοντας κάποιο μεταπτυχιακό.  Η συνέχιση των σπουδών αποτελεί σηµαντικό βήµα για την επαγγελµατική σας σταδιοδρομία, γι’ αυτό πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στην  επιλογή κατεύθυνσης που επιθυµείτε να ακολουθήσετε.

 Ερωτήματα όπως ποιο μεταπτυχιακό μου ταιριάζει, πως θα κάνω την επιλογή του, τι δικαιολογητικά χρειάζεται  να ετοιμάσω, ποια μεταπτυχιακά προσφέρουν οι σχολές στην Ελλάδα, υπάρχουν " έξυπνες " επιλογές και ποιες είναι αυτές καθώς και πολλά άλλα φιλοδοξεί να απαντήσει ο Οδηγός του news.gr στα Μεταπτυχιακά.
Ο Οδηγός θα εμπλουτίζεται συνεχώς γιαυτό μείνετε συντονισμένοι. Αν έχετε κάποια απορία η χρειάζεστε διευκρίνηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας απαντήσουμε. Διαβάστε μεταξύ άλλων και τη χρυσή λίστα του Forbes για τα καλύτερα και τα χειρότερα μεταπτυχιακά.

Γενικά για τα Μεταπτυχιακά - Συμβουλές  Διαβάστε για τα κριτήρια, τον προτεινόμενο χρόνο εκπόνησης ενός μεταπτυχιακού, συμβουλές, ερωτήματα που πρέπει να θέσετε στον εαυτό σας καθώς και που να αποτανθείτε και ποιά δικαιολογητικά χρειάζεται να συγκεντρώσετε.Τα έξυπνα μεταπτυχιακά
Υποτροφίες προπτυχιακών και μεταπτυχιακών


Το news.gr πραγματοποιεί έρευνα στα συρτάρια κρατικών φορέων και όχι μόνο, οι οποίοι χορηγούν υποτροφίες τόσο για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όσο και για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής, και για ό, τι αφορά στην εργασιακή επιμόρφωση και κατάρτιση των ήδη εργαζομένων.


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις