Από εκπαιδευτικούς, μαθητές κλπ αναγνώστες, σχόλια για το άρθρο:
Σαββατόβραδο 14 Ιουλίου 2007, «έφυγε» από κοντά μας ο Τάκης Χιουρέας - Μαθηματικός, Συγγραφέας, Λυκειάρχης - ο αγαπημένος μου πατέρας...
1.    Κατερίνα Τρανού (Εκπαιδευτικός Πληροφορικής):  Οι αγαπημενοι μας γονεις δε φευγουν ποτε απο κοντα μας. Θυμαμαι ποσο θυμωνω οταν λενε οτι ο μπαμπας μου εφυγε πληρης ημερων εχοντας χαρει με τις χαρες και ττις επιτυχιες των παιδιων του, εχοντας ικανοποιηθει παιζοντας τα εγγονια του.... Μα ηταν ο μπαμπας μου.... και δεν επρεπε ποτε να φυγει απο κοντα μου...

Τουλαχιστον το ονομα του θα μνημονευεται απο πολλους κι αυτο ειναι μια ικανοποιηση για το κενο που αφησε στον κοσμο τουτο!
     Να ειστε καλα κ. Ρανια να τον θυμαστε παντα.
2.   Μάρω Αϊβαζοπούλου (Δασκάλα): Να είσαστε όλοι καλά Ράνια μου να τον θυμάστε και το μπαμπά και την υπέροχη μανούλα σου. Και βέβαια δεν τους ξεχνάμε ποτέ. Κανείς πεθαίνει για πάντα, όταν τον ξεχάσουμε, κι αυτό τουλάχιστον όσο ζούμε, δε θα γίνει.
     Να είστε όλοι καλά.
3.    Γωγώ Διακουμή (Δασκάλα): ΡΑΝΙΑ ΜΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ. ΜΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΒΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
4.    Σάκης Κατσικάρης (Δάσκαλος): Είχα την τύχη και την τιμή να τον γνωρίσω!
5.    Σοφία Περδικάρη (Σχολική Σύμβουλος Π.Α.):  Ράνια μου νάστε καλά και να τον θυμάστε για πολλά-πολλά χρόνια!
6.    Θεοδώρα Γκιόρτζη: Να είστε γεροί να τον θυμάστε... Να τους θυμάστε, και τη γλυκιά μου κα Ξένια.
7.    Βιβή Αιγινήτου: Τι τύχη να έχεις ένα τέτοιο πατέρα...!! Έχετε εξαιρετικές καταβολές. Είμαι σίγουρη πως σας καμαρώνει από ψηλά....
8.    Βασιλική Γραβιά: Ας είναι καλά εκεί ψηλά η ψυχούλα του..............
9.    Ιάκωβος Παπαδανιήλ: Αξέχαστος..!...τιμη μου που τον γνωριζα .....χαρα μου που παντα μου μιλουσε ........καταδεκτικος οσο κανενας στο υψος του.........αθάνατος..!!!...
10. Βάσω Ζαφειροπούλου (Φιλόλογος): Ράνια μου, δε χρειάζεται να επιβεβαιώσω κι' εγώ με τη σειρά μου τα όσα έγραψες για τον πατέρα σου!! Νομίζω πως είμαστε όλοι τυχεροί όσοι τον γνωρίσαμε και τον ζήσαμε από κοντά!! Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν αναμνήσεις κι' αισθήματα!! Μαζί με τη μανούλα σου είχαν κάνει ένα ταίριασμα ιδανικό!!
     Να ζήσετε, για να τους θυμάστε με θαυμασμό κι' αγάπη!!
11. Νίκη Σολιδάκη (Δασκάλα): Η θυμησή του να γλυκαίνει όμορφα τις μέρες που περνούν χωρίς αυτόν.
12. Στέλλα Γκιόρτζη: Καλό παράδεισο .......στους αγαπημένους μας
13. Βενετία Συμιακού: ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ!
14. Κώστας Πετράκης: Η αναφορά του στο ΕΑΜ με κάνει τριπλά περήφανο που τέλειωσα αυτό το σχολείο στο δημοτικό (1957-1963). Πόση περηφάνεια ένοιωσα όταν έμαθα αυτή την "λεπτομέρεια" για τον Τάκη Χιουρέα, που μέχρι σήμερα θαύμαζα μόνο σαν δάσκαλο. Έβγαλα όλο το δημοτικό στη Δοϊράνης (1957-1963), και μόνο ευγνωμοσύνη και γλυκειά νοσταλγία έχω για αυτά τα 6 χρόνια.
15. Βιβή Ποδιάδου: Να ζήσετε να τον θυμάστε
16. Παναγιώτης Κουλαϊδής: Να ζήσετε να τον θυμάστε
17. Πάνος Κόκκορης: Ήταν πράγματι καλά χρόνια, ο Έσπερος το σχολείο,οι παρέες, άλλες εποχές. Ο κ. Χιουρέας ήταν ξεχωριστός άνθρωπος. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας.
18. Νίκος Χαραλαμπίδης: ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ -ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ- ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟ 1978. ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΞΑΝΑΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ! ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ! ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!!! (Τικτόπουλος Νίκος - 1978-1981)
19. ΛΕΝΑ ΚΩΦΟΝΙΚΟΛΟΥ (Δασκάλα): ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ. ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΛΕΝΑ ΚΩΦΟΝΙΚΟΛΟΥ- ΔΑΣΚΑΛΑ
20. Κλινάκη Χαρά (Εκπαιδεύτρια Κινητικότητας-Προσανατολισμού Τυφλών): Νασαι παντα καλα να τον θυμασαι Ρανια με αγαπη και φως .... Ετσι οι αγαπημενοι μας μενουν παντα κοντα μας... παντα ΟΜΩς θα μας λειπουν.... Και εσυ εισαι ενας υπεροχος & αξιολογος ανθρωπος με ευαισθησιες και σιγουρα ο Πατερας θα ηταν, αλλα και θαναι περηφανος απο εκει ψηλα που βρισκεται...
21. Mαριλένα Σκάλκου (Διευθύντρια Σπουδών): Μέσα στα μάτια μου είναι ο μπαμπάς σου, Ράνια μου!!!! Για τόσα χρόνια κομμάτι της καθημερινότητάς μου! Όμορφη, αξιοπρεπής παρουσία!!!!
22. Μαρία Βαστάκη (Δασκάλα, Διευθύντρια Δημ. Σχολείου): "Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει". Τώρα γνωρίζω σε ποιον μοιάζετε.



Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις