10-9-2014Θερμά Συγχαρητήρια!
Αγαπητή Κυρία Χιουρέα,

η χθεσινή ημερίδα «Αυτισμός: Εκπαιδευτικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις»  ήταν μία ακόμη μεγάλη επιτυχία! Νιώθω την ανάγκη να σας πω πόσο  πολύ ευχαριστημένη είμαι, γιατί ήταν αυτό ακριβώς που τόσα χρόνια ζητούσα κι εγώ και άλλοι συνάδελφοι:  ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών της γενικής εκπαίδευσης σε θέματα ειδικής αγωγής/εκπαίδευσης,  ιδιαίτερα στα θέματα του Αυτισμού, και μάλιστα, με τον τρόπο που έγιναν οι εισηγήσεις: κατανοητά, περιγραφικά, πρακτικά,  ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους εισηγητές. Ήταν εξαίρετοι και οι παρουσιάσεις τους αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε όλοι για ενημέρωση και καθοδήγηση στην αντιμετώπιση παιδιών στο αυτιστικό φάσμα. Να αγγίζουν τις δυσκολίες της σχολικής καθημερινότητας.

Θεωρώ ότι όλα ήταν άψογα: ο χώρος διεξαγωγής, η διαδικασία, η οργάνωση…

Σας ευχαριστούμε πολύ και να είστε καλά να επαναλαμβάνετε ημερίδες με περιεχόμενο όπως αυτή.

Σας  ευχαριστούμε που αγωνίζεστε δίπλα μας.


Με εκτίμηση

Ελεάννα Βούρου ΠΕ70


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις