Συγχαρητήρια για την ημερίδα!


12-9-2014


Αγαπητή κα Χιουρέα,

θα ήθελα να σας συγχαρώ για την ημερίδα σας σχετικά με τον αυτισμό.


Η εισήγησή σας με την αμεσότητα και την απλότητα που σας διακρίνουν μίλησε στις καρδιές μας και μας επιτρέπει να σας νιώθουμε δίπλα μας στήριγμα και οδηγό στις δυσκολίες του έργου μας.

Οι  δε εισηγήσεις όλων των εκπαιδευτικών ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες & η όλη διοργάνωση της ημερίδας προσεγμένη από κάθε άποψη.

Σας βεβαιώνω ότι έχουμε ανάγκη από ενημέρωση σχετική με τις μαθησιακές δυσκολίες ειδικά εμείς οι εκπαιδευτικοί της τυπικής εκπαίδευσης. 'Αλλωστε η αθρόα προσέλευση των συναδέλφων καθώς και η ζήτηση τόσων άλλων συναδέλφων που δεν μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν σας το επιβεβαιώνουν.

Περιμένουμε να οργανώσετε κι άλλες ημερίδες, ώστε να μας διαφωτίζετε για το καλό των παιδιών μας.


Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ βάθους καρδίας!



Με εκτίμηση,


Μαρία Καπέλλα (ΠΕ5 Γαλλικής, υποψ. Δρ. ΕΚΠΑ)



Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις