ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ





Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στις  11:00 π.μ στην ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ   (Ιερά οδός 48, Γκάζι), προσκαλούνται οι εκπαιδευτικοί, να παρακολουθήσουν σε ενημερωτική προβολή τις δύο νέες διαδραστικές εκπαιδευτικές ταινίες από τον εκπαιδευτικό οργανισμό Φωτόγραμμα:


  • "Μαθαίνω να αγαπώ τον άνθρωπο"   με την Τζένη Θεωνά και 
  • "Ελλάδα: Χώρα ποιητών και συγγραφέων" με την Κατερίνα Γερονικολού και τον Δημήτρη Κουρούμπαλη

Ο Διαδραστικός κινηματογράφος είναι μια καινοτόμος εκπαιδευτική δράση που υλοποιείται τα τελευταία έξι χρόνια. Στην Αθήνα, οι προβολές γίνονται στην "Ταινιοθήκη της Ελλάδας" και στον κινηματογράφο "Αθήναιον", στη Θεσσαλονίκη στον κινηματογράφο "Ολύμπιον" αλλά και σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

 Η καινοτόμος αυτή δράση επιτρέπει στους μαθητές και τις μαθήτριες να συμμετάσχουν αλληλεπιδρώντας με την ταινία με ασύρματα τηλεχειριστήρια.

 Έτσι  η διαδραστική βιωματική εκπαίδευση γίνεται πράξη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας  www.e-yliko.gr  ή την ιστοσελίδα  www.fotograma.gr

Η δωρεάν πρόσκληση ισχύει για τρία άτομα.


Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο 210-34.13.890 και στο 69700-20.823. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις