Σχόλια αναγνωστών με αφορμή το άρθρο:


1.  Γωγώ Διακουμή (Δασκάλα): ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΞΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ!

2. Ιωνάννης Οικονομάκης (Φαρμακοποιός): πολύ γλυκός και τρυφερός...!!!  Καλά Χριστούγεννα...!!!

3. Ευαγγελία Σχινά-Καρδάρα (Τραπεζ. Υπάλληλος): Η αδυναμία μου! Καταπληκτικός άνθρωπος!!!! δεν θα τον ξεχάσω ποτέ!!! Καλά Χριστούγεννα

4. Νέλλη Κατρακούλη: Είχα να τον δω από το σχολείο και τον είδα πριν 7 χρόνια και αισθάνθηκα και πάλι παιδί........! Νοσηλευόταν στο ίδιο νοσοκομείο με τον πατέρα μου, μιλήσαμε και μας θυμήθηκε και εκείνος και η σύζυγος του. Έφυγαν και οι δυο τον ίδιο χρόνο.....!

5. Τάσος Γκιόκας: ‘Ομορφος Άνθρωπος......

6. Δημήτρης Αναγνωστόπουλος: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ -ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΗΣ.

7. Βάσω Ζαφειροπούλου (Φιλόλογος): Τον θυμόμαστε πάντα, Ράνια μου, ειδικά όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του!! Καλά Χριστούγεννα!!

8. Χαρά Χαραλαμπάκη: ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΑΝΙΑ ΜΟΥ!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!

9. Λένα Κωφονικολού (Δασκάλα): ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΥΡΙΑ ΧΙΟΥΡΕΑ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ  ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ. ΑΠ' ΑΥΤΟΝ ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ  ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ. ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ  ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ  ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ.
             ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
           ΛΕΝΑ ΚΩΦΟΝΙΚΟΛΟΥ, ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ





Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις