Σε συνέχεια της ανωτέρω με αριθμ Φ.7/614/46510/Δ1/19-03-2015 εγκυκλίου με θέμα "Έκλειψη ηλίου 20ης Μαρτίου 2015" και λαμβάνοντας υπόψη αρκετά ερωτήματα που δέχτηκε η υπηρεσία μας, διευκρινίζεται ότι τα Νηπιαγωγεία που εφαρμόζουν κλασσικό ωρολόγιο πρόγραμμα θα ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμά τους και τα νήπια θα αποχωρήσουν την προκαθορισμένη ώρα αποχώρησης δηλαδή από τις 12.15 έως τις 12.30.
Το ίδιο ισχύει και για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων που αποχωρούν με το πέρας της πέμπτης ώρας (12:25).

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Π.Ε. – Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις