Διημερίδα: "Η Ειδική Αγωγή στα σχολεία μας"


Διημερίδα «Η Ειδική Αγωγή στα σχολεία μας» θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Εκπαίδευσης» στις 24 Απριλίου (17:οο – 22:οο) και 25 Απριλίου (10:00 – 13:οο), στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας.

Δρ. Ράνια Χιουρέα, Σχολ. Σύμβουλος ΕΑΕ, ομιλία με θέμα : «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Οργάνωση, στόχοι και πρακτικές παιδαγωγικής παρέμβασης.»

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις