Αγαπητές/-οί φίλες/-οι, συνάδελφοι και συνεργάτιδες/-ες

Με μεγάλη τιμή και χαρά σάς προσκαλούμε στις 22 Ιουνίου 2015, ώρα 20:30, στην φετινή διασχολική εκδήλωση των σχολείων μας σε συνεργασία με το Εκκλησιαστικό Λύκειο της Ριζαρείου Σχολής στον χώρο της στο Χαλάνδρι. Πρόκειται για δίγλωσση παράσταση της αρχαίας τραγωδίας: Αντιγόνη του Σοφοκλέους στην αρχαία ελληνική και στην ελληνική νοηματική γλώσσα παράλληλα.

Δείτε και κατεβάστε την πρόσκληση στο ακόλουθο flip book:


Θα χαρούμε πολύ να σάς έχουμε μαζί μας!

Με εγκαρδιότατους χαιρετισμούς,

Δρ. Χρυσόστομος Παπασπύρου,
Διευθυντής Γυμνασίου & ΓΕΛ Κωφών & Βαρηκόων
Αγίας Παρασκευής

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις