Νέα υπουργική απόφαση για τα κριτήρια συνάφειας μεταπτυχιακών και διδακτορικών με την Ειδική Αγωγή και ΕκπαίδευσηΔημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως νέα υπουργική απόφαση για τα κριτήρια συνάφειας μεταπτυχιακών και διδακτορικών με την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, για τα οποία τις τελευταίες μέρες έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα, αφού προηγήθηκε η ανάρτησή της στη «Διαύγεια».


Η προηγούμενη υπουργική απόφαση, η οποία όριζε μεταξύ των άλλων «Όλοι οι μεταπτυχιακοί-διδακτορικοί τίτλοι των υποψηφίων αναπληρωτών για ένταξη στους πίνακες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) καθώς και του ΕΕΠ-ΕΒΠ πλην όσων αναγράφουν ρητά Ειδική Αγωγή ή Σχολική Ψυχολογία, εξετάζονται ως προς τη συνάφειά τους με την ΕΑΕ», φέρει το χαρακτηρισμό: «Μη Έγκυρο-Διορθώθηκε από Νεότερο», αφού διορθώθηκε από νέα απόφαση στην οποία αφαιρέθηκε το «πλην όσων αναγράφουν ρητά Ειδική Αγωγή ή Σχολική Ψυχολογία», ενώ προστέθηκε μεταξύ των άλλων ότι η εξέταση  θα γίνει κατά το σχολικό έτος 2015-2016. Στο ΦΕΚ επίσης αναφέρεται ότι καταργείται η υπ’ αριθμ. 8726/05−08−2015 υπουργική απόφαση.

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις