ΓΕΝΙΚΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ  • Eργαλείο εύρεσης δρόμων  Πολύ καλό, χρήσιμο και γρήγορο. Πληκρολογήστε οποιαδήποτε οδό παγκοσμίως, με λατινικούς χαρακτήρες  π.χ. kolokotroni Athina. Παρουσιάζει αμέσως χάρτη, αεροφωτογραφία της περιοχής και σε πολλές πόλεις ακόμα και φωτογραφίες/video  http://showmystreet.comΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ  • www.alfavita.gr πληροφόρηση για την εκπαίδευση
  • www.esos.gr ενημέρωση για εκπαιδευτικά θέματα
  • www.pekp.gr e-Πύλη Εκπαίδευσης
  • www.epyna.gr O εκπαιδευτικός κόμβος του Νότιου Αιγαίου
  • www.edra.gr Αποδελτίωση της ειδησεογραφίας που σχετίζεται με την εκπαίδευση και εκπαιδευτική νομοθεσία

ΤΟ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις