Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ
Συγγραφέας: Πλησή Παναγιώτα, Λούβρου Ελένη

Ένα βιβλίο για τις κοινωνικές δεξιότητες στην εφηβεία ατόμων με αυτισμό που απευθύνεται στους ίδιους τους εφήβους, αλλά και σε γονείς, εκπαιδευτικούς και ειδικούς.

Περίληψη
Δεν ξέρουμε αν είσαι αγόρι ή κορίτσι, αν είσαι 14 ή 18 ετών, γνωρίζουμε όμως πως έφηβοι σαν εσένα κάνουν μεγάλη προσπάθεια να ενταχθούν σε έναν κόσμο που φαντάζει ξένος γι’ αυτούς. Είναι κάτι σαν τους παρατηρητές, τους εξερευνητές αυτού του κόσμου, του κόσμου των νευροτυπικών.
Ελπίζουμε πως με τη βοήθεια αυτού του βιβλίου θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις πιο εύκολα την καθημερινότητά σου.
Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε κεφάλαια που το καθένα εστιάζει σε ένα διαφορετικό θέμα. Ξεχωριστό κεφάλαιο αποτελούν κάποιες ασκήσεις, μέσα από τις οποίες θα δεις πώς μπορείς να χειριστείς διάφορες καταστάσεις. Επίσης δίνεται η επεξήγηση όλων των μεταφορικών εκφράσεων που χρησιμοποιούνται στο κείμενο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις