Η πιο ξεχωριστή ερμηνεία του Μικρού Τυμπανιστή από τα παιδιά της Σχολής Κωφών


Η ομάδα «Έκφραση» της σχολής Κωφών Λευκωσίας και η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου ερμηνεύουν τους στίχους και τη μουσική του «Μικρού τυμπανιστή».

Απολαύστε την, από την σιωπηλή αρχή της μέχρι τα τελικά, γεμάτα αγάπη, «Χρόνια πολλά» των παιδιών.

Η Χριστουγεννιάτικη παραγωγή είναι της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Cyta σε σκηνοθεσία του Πέτρου Χαραλάμπους. Πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Παλλάς με συμμετέχοντες την Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου αλλά και την Σχολή Κωφών Λευκωσίας.


Δείτε το μοναδικό βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις